Hvor er de dog fristende, alle de små tapasretter du ser på restauranterne i Barcelona, men hvad gemmer sig bag det lækre ydre?
Er det grisetæer, lammehjerner eller det, der er værre?!
I hælene på de lokale
For alle, der ikke er helt velbevandret i det spanske sprog og køkken er det en sjov og lærerig oplevelse at tage på tapastur med guide i Barcelona. Her får du mulighed for at besøge restauranter, hvor de lokale spiser og under hyggelige former lærer noget undervejs.
Tilbring aftenen i selskab med andre i en lille gruppe mens du slentrer gennem Barcelonas historiske gader med en lokalkendt guide. På turen får du mulighed for at nyder nogle af Spaniens gode vine og kulinariske frembringelser.
Mødestedet er centralt i byen og ad Barcelonas pulserende hovedstrøg, Ramblaen, går turen til Barri Gótic. Undervejs gøres stop ved et travlt, summende brasserie kendt for sit omfangsrige tapas-menukort. Det er det perfekte sted at gøre holdt, og her prøver du de første 4 små retter, der skylles ned med et glas vin eller øl.
Guiden kender Barcelona som sin egen lomme
Guiden har ikke bare forstand på mad, men ved også noget om Barcelonas historie og arkitektur. Så undervejs får du også hørt noget om de kvarterer, du kommer gennem og de bygninger og pladser, der passeres.
På turens sidste restaurant skal du stifte bekendtskab med de lokale ”pintxos” – det basiske ord for tapas. Det er ofte skiver af brød med lækre ting på toppen. Også her får du noget at slukke tørsten med.